Milaan naar San Remo 2018-oud

Beste allen,

Zoals de meeste van jullie wel weten fiets ik graag op mijn racefiets in het rond. Eens in de zoveel tijd krijg ik iets in mijn systeem en dan in die opwelling besluit ik dan om iets te ondernemen. Zo ook is dit idee ontstaan om van Milaan naar San Remo te fietsen. Na lang bedenken hoe ik dat zou gaan doen zijn de puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Woensdag 29 augustus vertrek ik met twee vrienden, in een camper richting Milaan.  Vrijdag 31 Augustus vertrek ik in alle vroegte vanaf Piazza Duomo in Milaan richting San Remo. De 295km ga ik afleggen op mijn racefiets en de bedoeling is dat ik dezelfde dag (lees avond) aankom in San Remo.

Om extra gemotiveerd deze tocht te voltooien heb ik besloten om voor de stichting Hoogvliegers (https://www.stichtinghoogvliegers.nl)  zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit kan ik uiteraard niet alleen doen en heb jullie hulp daarvoor nodig.

Mijn verzoek is dan ook om op rekening nummer NL18ABNA0492803013 (T.n.v. A.R. Veriglio) onder vermelding Milan-San Remo,Hoogvliegers) te doneren wat je kunt missen zodat we zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke ervaring gunnen.

Goed voorbeeld doet volgen, de teller staat inmiddels op € 2.680,–

Sportieve groet,
Aurelio

Scroll to Top