Wie zijn wij-oud

Welkom bij Compass Advies & Projecten. Wij zijn een ervaren adviesbureau gespecialiseerd in het begeleiden van bouwprojecten, het opstellen van een huisvestingsadvies en bouwmanagement in de breedste   zin van het woord. Dit houdt in dat wij op een zeer betrokken manier u kunnen ondersteunen vanaf het eerste idee tot en met de oplevering.

Wij hebben jarenlange ervaring in het realiseren van ideeën tot de daadwerkelijke realisatie van projecten. Het opstellen van een programma van eisen, het selecteren van een architect, het opstellen van budgetramingen en calculaties behoren tot de werkzaamheden die wij in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers uitvoeren. Het selecteren van aannemers en de prijs- en contractvorming beheersen wij tot in de puntjes. In de uitvoering zorgen wij door dagelijks contact met de uitvoerende partijen en toezicht op de bouwlocaties waardoor de gewenste kwaliteit gewaarborgd is en blijft.

Neem gerust contact op met ons om te komen tot een prachtig resultaat dat binnen budget, op tijd gereed is en dat voldoet aan de door u gestelde kwaliteitseisen.

In vol bedrijf-2a

 

 

Aurelio Veriglio
Eigenaar & Sr. Project Manager

 

IMG_3247

 

 

Guido van Balgoijen
Opzichter – toezichthouder

 

geen-foto-beschikbaar

 

 

Marciano Mascini
CAD tekenaar

 

 

Compass Advies & Projecten werkt o.a. nauw samen met de volgende architecten, adviseurs en leveranciers:

– D/DOCK – Studio110 Architectuur – Intures – Makelaardij Van Rossum – Sostenuto – Drukkerij Hazet – Chalet Group – VisionQuest –

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top