Alpe D’Hans-oud

update 14-02-2017, 20:15uur

Zo’n twee jaar geleden kwam Hans Bune met het idee om met wat mannen te gaan fietsen. Al snel ontstond het plan om de Alpe d’Huez te beklimmen. Niet veel later werd een van de meest bekendste Alpe omgedoopt tot Alpe d’Hans. Om dit ‘mannen’ uitje een maatschappelijk karakter te geven hebben alle deelnemers binnen hun netwerk van relaties, familie en vrienden een bijdrage weten los te peuteren voor een drietal goede doelen.

Fietsbaan & Speelterrein op het dak van Revalidatie Centrum Hoogstraten in Utrecht;

Ik persoonlijk kijk terug op een schitterende tijd. De aanloop en harde trainingsuren, de strijd tijdens de beklimming, het euforisch gevoel van het bereiken van de top en de beloning (de afdaling) van de terugkeer naar het dal waar de beklimming begon, heb ik als een bevoorrecht mens beleeft. Ik persoonlijk kijk terug op een fantastische tijd. Ik wil ook met name mijn mede fietsers niet alleen bedanken voor de inzet tijdens het inzamelen van een fantastisch bedrag maar ook voor de kameraadschap die is ontstaan. Door het doneren van het bedrag de stichting Cure for Cancer, hebben 4 chirurgen  die als onderzoekers verbonden voor alle deelnemers gekookt. Met dit memorabel avondje sluiten wij Alpe d’Hans af, maar niet zonder alle sponsoren, donateurs en iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie initiatief. Ik ben trots op het feit dat ik deel heb mogen uitmaken van dit initiatief en ik acht de kans vrij groot dat we dit initiatief in 2018 een vervolg gaan geven. Wij hopen dan weer te kunnen rekenen op de generositeit van onze sponsoren/donoren.

Namens het gehele team van  Alpe d’Hans,

Aurelio Veriglio

 

 

update 22-06-2016, 7:58uur

Het totaal opgehaalde bedrag van Alpe d’Hans 2015 is uit eindelijk gekomen op ruim 18K. Wij hebben besloten om dit geweldige bedrag als volgt te verdelen aan de twee onderstaande goede doelen:

  • € 3.790,– hebben wij geschonken aan Revalidatie Centrum Hoogstraten in Utrecht; Dit bedrag zal besteed worden aan de realisatie van een speelterrein op het dakterras;
  • € 5000,– hebben wij overgemaakt aan het onderzoek voor naar Nier- en Prostaatkanker;
  • € 10.000,– hebben wij overgemaakt voor totaal onderzoek naar Nierkanker;

Wij van het  team Alpe d’Hans zijn super trots op hetgeen wat wij bij elkaar hebben gefietst. Wij danken alle donateurs en sponsoren en willen een speciale dank uitbrengen aan de heren H. Buné en T. Dings, voor hun zeer generueze donatie.

Hiermee sluiten wij officieel Alpe d’Hans 2015 af en achter de schermen zijn wij inmiddels bezig voor onze sponsor actie in 2017. Nogmaals dank aan een ieder die op zijn of haar manier hebben bijgedragen aan dit project.

Wordt vervolgd in 2017…………………..

Sportieve groet,
Team Alpe d’Hans

 

 

update 31-12-2015, 12:28uur

Het opgehaalde sponsorbedrag is uitgekomen op € 10.000,–. Dit bedrag overstijgt alle verwachtingen die wij hadden na het bedenken van een leuke uitje. Wij van Alpe d’Hans zijn hier enorm trots op en kunnen meedelen dat we een deel van het bedrag, namelijk € 3.750,– zullen doneren aan het Kinder-revalidatie-centrum te Utrecht. Met deze donatie zal een wielerbaan worden gerealiseerd dat gesitueerd zal worden op het dak van het centrum. Van de uitvoering en het eindresultaat van de wielerbaan zullen wij uiteraard op deze pagina verslag doen.

De rest van het opgehaalde bedrag zal door Hans en Tineke Bune worden overhandigd op het Cure for Cancer Gala, het bedrag zal gebruikt worden voor onderzoek van Nierkanker in het AMC. Het gala zal plaatsvinden in mei 2016 en ook daarvan zullen wij jullie op de hoogte houden.

Via deze weg willen wij alle sponsoren bedanken voor de gulle donaties wat als ‘doping’ heeft gewerkt voor de deelnemers om de top van de Alpe d’Huez te bereiken.

 

update 01-06-2015, 9:18uur

Alle deelnemers hebben de Alpe d’Huez bedwongen. Op 30 mei 2015 is het team Alpe d’Hans om 10.00uur vertrokken vanaf de voet van de Alpe d’Huez om op heroïsche wijze deze col te beklimmen.

IMG_7969

Team Alpe d’Hans wil alle sponsoren en donateurs bedanken voor de mooie bedragen die geresulteerd hebben in een totaal van € 8.100,–

De komende dagen zullen we op zoek gaan naar een mooi project die we met die geweldig bedrag kunnen ondersteunen, zodra we over details beschikken zullen wij dit op deze pagina bekend maken.

 

update: 29-05-2015, 16:33uur

Inmiddels is het Team Alp D’Hans gister neergestreken op Alp d’Huez. Vanmorgen hebben wij met het gehele team een oefenrondje gereden waarbij we de eerste 3km’s van de beklimming van de Alp d’Huez hebben beklommen om vervolgens af te buigen en nog 7km verder te klimmen en via een heerlijke afdaling weer terug aangekomen aan de voet van de Alp.

IMG_4918

Team Alp d’Hans (29-05-2015 om 10:15uur)Hans Bune, Paul Bune, Barry Nouws, Kees van Baardwijk, Nico Schuthof, Clement Duijndam, Ger Outshoorn, Bas de Meijer, Aurelio Veriglio, Ton Dings en Cor Hartsink.

Morgen gaat het dan echt gebeuren, dan gaan we de Alp d’Huez beklimmen. Gedurende de voorbereidingen hebben alle teamleden hun stinkende best gedaan om kleine, grote -en geweldige bedragen gedoneerd te krijgen vanuit familie, vrienden en netwerk.

Resultaat van het ingezameld bedrag voor de Nierstichting is:
€ 8.100,–

 

Partners van Alp d’Hans:

image001kubus_onderhoudlogo bune defLogo GGM[4]

 

 main-energie-energieleverancier-mkblogo ChaletCompass_logo_colorInsideSolutions_Logo_S

logo Yield Plus

 

 

 

 

Scroll to Top