ServiceNow

Afgelopen maandag hebben wij weer een mooie verbouwing afgerond bij ServiceNow. Het design van DDOCK hebben wij in naam en opdracht van DDOCK mogen begeleiden. Het herindelen van de B2 vloer is uitermate goed gelukt. Door de open werkruimte te onderbreken door het creëren van 8 kleine kantoren heeft de vloer een rustig karakter gekregen waarin de sfeer van de werkvloer minder als werktuin word ervaren.

Op A0 is een ‘coole’ break out gecreëerd. Door het verplaatsen van de relatieve kleine break out op elke vloer en deze te centraliseren is er niet alleen meer werkruimte ontstaan op de overige verdiepingen maar ook een ruimte waarin collega’s elkaar kunnen ontmoeten in een snel groeiende organisatie. Afwisseling in type zit plekken geeft de break out een speels karakter zonder de corporate uitstraling te verliezen die in het hele bedrijf zichtbaar is. De break out is niet alleen bedoeld om je lunch te nuttigen maar ook om even stoom af te blazen.

[nggallery id=27]

Dit kan in een gedeelde van de verdieping die tot ‘fun room’ is uitgeroepen. De 2 spel consoles, tafeltennis en tafelvoetbal en een kick bag is bedoeld om ‘even’ te ont stressen.

Al met al weer een goed verlopen uitvoering door het goed ingespeelde bouwteam wat terug te vinden in het eindresultaat.