Prijs & Contractvorming woning succesvol afgerond

Deze week is Bouwbedrijf Bon door de familie van Dijk gecontracteerd. Het bouwbedrijf uit Loenen aan de Vecht is als meest economische inschrijver uit de aanbesteding gekomen. Uit de vijf aangeschreven aannemers zijn na een eerste beoordeling van de inschrijvingen twee partijen geselecteerd voor een tweede ronde. In deze tweede ronde is aan de twee overgebleven aannemers gevraagd om een lijst met alternatieven op te stellen die een positieve werking zou hebben op de totaalprijs. Tevens werd door ons gevraagd om de inschrijving scherper te stellen daar waar de marge dat toeliet. 

Na een tweede beoordeling is de keuze gevallen op Bouwbedrijf Bon die de opdracht van de tweede ronde het beste heeft begrepen. Een scherpe prijs, complete openbegroting en goede alternatieven die de kostprijs omlaag brachten.

De opdracht van Compass Advies & Projecten omhelsde het afronden van het ontwerp, het uitwerken van een goede werkomschrijving t.b.v. de aanbesteding, begeleiden van de aanbesteding en het afronden van de prijs -en contractvorming. Met het gunnen van de opdracht is de opdracht voltooid en wij wensen de familie van Dijk veel succes tijdens de bouwwerkzaamheden en heel veel woonplezier na de oplevering.